Aules interactives

A Zona Informàtica transformem els entorns educatius tradicionals en espais de col·laboració i innovació mitjançant les nostres aules interactives. Equipades amb l’última tecnologia, les nostres aules estan dissenyades per facilitar un aprenentatge més dinàmic i inclusiu, adaptant-se a les necessitats de cada estudiant i professor.

Tecnologia a l'Avantguarda:

Integració de tauletes, pissarres digitals interactives, i sistemes de resposta immediata per fomentar la participació activa dels alumnes.

Solucions Personalitzades:

Oferim configuracions a mida basades en les necessitats específiques de cada centre educatiu, des de primària fins a universitat.

Formació del Professorat:

Proporcionem formació completa al professorat per assegurar que poden treure el màxim profit de les tecnologies disponibles.

Suport Continu:

El nostre compromís no acaba amb la instal·lació. Oferim suport tècnic continu per garantir que la tecnologia funcioni perfectament i evolucionar-la segons les necessitats emergents.

Millora del Rendiment Educatiu:

Les nostres aules interactives estan provades per millorar la retenció de coneixement i fomentar un aprenentatge més efectiu.

Accessibilitat:

Garantim que totes les solucions són accessibles per a estudiants amb diverses necessitats, assegurant una experiència educativa equitativa per a tots.

A Zona Informàtica, estem compromesos a proporcionar solucions que no només seguixen les tendències educatives actuals sinó que també empoderen els educadors i motivin els estudiants. Descobreix com les nostres aules interactives poden transformar la teva institució educativa.

Desplaça cap amunt